Contact

Atelier Schetswinkel
Raamsteeg 2
2311PL  LEIDEN
tel: +31 6 4811 6301
mail: inge@schetswinkel.nl

Tip: er zijn twee nummers 2 aan de Raamsteeg. De deurbel van Schetswinkel bevindt zich bij de nummer 2 ter hoogte van de Sint-Jacobsgracht. Zie hieronder een foto van de deur die je hebben moet.

Parkeren
Parkeren met de auto kan - betaald - aan de waterzijde van de Jan van Houtkade of op de Doezastraat. Kom je voor een workshop die de gehele dag duurt, dan kun je een dagkaart kopen en op de Raamsteeg of Sint-Jakobsgracht parkeren.

Openbaar vervoer: kom lopen of neem een OV-fiets vanaf een van beide stations in Leiden (Centraal of Lammenschans). Lopend doe je er vanaf beide stations ongeveer 15 minuten over.
Of neem een van de bussen die naar halte Korevaarstraat leiden. Vanaf de Korevaarstraat (bij de Hoogvliet) is het 3 minuten lopen.

Postadres Schetswinkel
Hoefstraat 15
2311 PN  LEIDEN

Contact met Schetswinkel
Als je net als wij best wel houdt van formulieren invullen, grijp dan hier je kans! Als je bedoeling van het invullen is dat er zo snel mogelijk contact op volgt, dan... zzzzzzoef... zal dat gebeuren.

 

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Vraag of bericht

Let op! Raamsteeg 2 bestaat twee keer, naast elkaar. Hieronder zie je welke deur de goede is. Zoek de Schetswinkel bel, druk erop en wacht.