Menutaart

Check voor inspiratie en het kiezen van een stijl het Schetswinkel blog.

taart

Je kunt de Schetswinkel menutaart ook downloaden.

live_schetsn_beige

LIVE SCHETSEN

Wil je een heel bijzondere presentatie doen, waar de energie en het plezier vanaf spat? Laat Schetswinkel live op groot scherm schetsen wat er in woorden voorbij komt. Zo houden de toehoorders er zeker hun aandacht bij.

BRAINSTORMSESSIES

Brainstorm-schets-sessies staan garant voor superveel out-of-the box ideeen, sprankelende energie en… voor inspirerende verslaglegging is ook meteen gezorgd. Boek een sessie bij Schetswinkel of op een zelfgekozen locatie.

SCHETSVERSLAGEN

Als het belangrijk is dat de notulen van een vergadering een inspiratiebron zijn om verder te komen, laat ze dan schetsen. Dat scheelt zo’n 4000 woorden, die bijna niemand leest. En je maakt er ontzettend goede sier mee!

 

SCHETSVERSLAGEN

Een bijzondere gebeurtenis vraagt om een uniek verslag. Schetswinkel legt verslag van alles: evenementen, vergaderingen, reizen, verhalen of personen. Uitgewerkt tot boekje, krant of poster een fantastische herinnering.

 

 

WORKSHOPS

Schetsen verbetert de communicatie en helpt mensen om creatief te denken. Heb je een uitdaging, een doel of een leuke gelegenheid waar je met een groep iets mee wil? Boek dan een schetsworkshop. Met positieve-energie-garantie.