boekje

Yessssss! Je bent op de goede plek voor het downloaden van het eindejaars reflectieboekje van Schetswinkel en voor inspiratie bij het invullen.

Vroeger maakte ik jaarplannen, met strakke doelen die ik dan op mijn tandvlees ging nastreven. Dat tandvlees is kostbaar, zeker nu ik de 50 nader. Dus ik pak het anders aan: ik reflecteer op de afgelopen periode, sta stil bij waar ik nu ben en visualiseer mijn intenties voor de periode die eraan komt. Mijn ervaring is dat ik zo meer voor elkaar krijg, maar dan zonder verlies van dat tandvlees!

Downloaden

Voorbeelden

Voorbeeldsymbolen en poppetjes vindje in de handout die je hierboven kunt downloaden. Voorbeelden van ingevulde templates ontvang ik graag, zodat ik ze hier kan delen. Wie weet waar je anderen mee inspireert! Nou ja… je mag ‘t ook lekker prive houden natuurlijk. Hieronder vind je hoe ik mijn eigen reflectieboekje heb ingevuld.

Ontvangen?

Wil je het boekje geprint thuis ontvangen? Zolang de voorraad strekt, kan dat! Vul het formulier in, dan hoor je of er nog boekjes zijn en/of vind je er binnenkort een in je brievenbus.

Vul het formulier in: https://forms.gle/XWxCcgUD2vw3tXKaA