Let’s get visual – tekenen in de jeugdzorg

Stift, papier en een goed gesprek. Wil je weten hoe je door te tekenen de impact van jouw werk met kinderen en hun ouders vergroot? Het boekje Let’s get visual – (samen) tekenen in de jeugdzorg laat het jou zien. In dit boek laten we voorbeelden van de beeldtaal van de jeugdzorg zien, over uitspraken van de kinderrechter bijvoorbeeld, of over wonen in een pleeggezin. Met meer dan 200 tekeningen en negen templates om zelf na te tekenen en zeven verhalen van collega’s uit de jeugdzorg. Laat je inspireren en activeren om ook te gaan tekenen. Iedereen kan het, dus jij ook!

Let’s get visual
(samen) tekenen in de jeugdzorg
Auteurs: Marjan Besemer & Inge de Fluiter
Redactie & opmaak: Cathalijne van Oort
Prijs incl BTW: 14,95
ISBN: 978-90-9035340-1

‘Echt goede gesprekken met minder moeite, meer impact en een groter werkplezier, alleen maar door te tekenen…’


1 of 2 boekjes bezorgen

Ben jij of ken je iemand die met kinderen of jongeren werkt? Bestel het boekje hier, dan komt het zo spoedig mogelijk naar je toe.

Boekje ophalen

Woon je in de buurt van Leiden (centrum) of Amsterdam (Oost), dan kun je het boekje bij de makers zelf ophalen. Doe je bestelling hier, dan maken we een ophaal-afspraak.

boekjes bestellen om op te halen

Een bulk bestellen

Voor organisaties die grotere hoeveelheden boekjes willen bestellen, rekenen we de volgende staffelkortingen. Onze voorraden zijn niet oneindig, dus neem even contact op als je een grote bestelling wil plaatsen.

  • 50-99 exemplaren = 5% korting
  • 100-200 exemplaren = 10 % korting
  • meer dan 200 exemplaren: 15% korting

Neem contact op voor een bulk bestelling


Bekijk hier de sneakpreview (PDF)