Let’s get visual – digital

Workshop Let’s get visual digitaal

Bij de workshop Let’s get visual digitaal ga je aan de slag met eenvoudige schetsen en tekeningen maken op je tablet. Je bent de hele dag aan het tekenen en leert ondertussen welke verschillende soorten teken-apps er zijn en hoe je digitaal tekenen kunt inzetten in jouw dagelijkse praktijk. We werken zelf vooral met de iPad en iPad Pro, maar ook voor gebruikers van de Surface van Microsoft en Samsung tablet is deze workshop geschikt.

Data & inschrijven 

  • Nog geen nieuwe data gepland, neem contact op als je interesse hebt.


Voor wie?

Voor iedereen die wil ervaren hoe je op een simpele manier schetst en tekent op je tablet, hoe je meer effect hebt door beeld toe te voegen aan rapporten, vergaderingen, verslagen en… sja, zo ongeveer aan alles.

Deze workshop kan ook op maat worden gegeven aan teams of groepen. Wil je meer weten of een boeking maken? Neem contact op.

Wel advies, geen stap-voor-stap training

De meeste apps werken behoorlijk intuïtief en vaak worden nieuwe mogelijkheden aan apps toegevoegd. Voor elke persoon en zijn of haar situatie zijn andere apps geschikt. We kunnen je tijdens de workshop helpen kiezen welke app voor jou geschikt is. Tijdens de workshop leggen we niet stap voor stap uit hoe je in elke app verschillende pennen, stiften, kwasten en kleuren selecteert, of hoe je bestanden kunt opslaan en exporteren, maar er is uiteraard wel ruimte om hierover vragen te stellen.

Programma

We bereiden onze programma’s nauwgezet voor EN we passen ze aan de specifieke behoeften van elke groep aan. Globaal ziet het programma voor Let’s get visual digitaal er als volgt uit:

Tijdstip & locatie

  • Tijd: inlopen vanaf 9:00 uur, start programma 9:30 uur, einde programma 16:30 uur met mogelijkheid voor uitloop.
  • Locatie: Schetswinkel atelier, Raamsteeg 2 Leiden (route en parkeren)

Trainers

Data & inschrijven 

  • Nog geen nieuwe data gepland, neem contact op als je interesse hebt.

Graag tot snel!