Let’s get visual

Bij de workshop Let’s get visual duik je in de wereld van visual thinking, schetsen en tekenen en maak je een fantastische start met het aanleggen van jouw eigen visuele vocabulaire. Je maakt veel tekenmeters en leert ondertussen hoe jij visueel denken en tekenen kunt inzetten om je werk en leven leuker en effectiever te maken.


Deep dive op locatie in Leiden

Voor iedereen die wil ervaren hoe je op een simpele manier schetst en tekent, hoe je meer effect hebt door beeld toe te voegen aan rapporten, vergaderingen, verslagen en… sja, zo ongeveer aan alles.

Voor wie?

TIjdens de deep dive Let’s get visual op locatie in Leiden ga je een hele dag aan de slag met visueel denken en tekenen. Dit is niet alleen een traktatie voor jezelf, het is ook ontzettend nuttig. Je gaat ervaren hoe jij meer impact en plezier in je werk kunt ervaren met tekenen en visualiseren. Die dag heb je – zeker in tijd, maar we geloven ook in geld – in no time terugverdiend.

Praktisch

Datum en tijd: zodra het weer kan, plannen we wat in!
Locatie: Schetswinkel, Raamsteeg 2 in Leiden
Inclusief: snacks, lunch, koffie en thee
Materialen: een mooie set materiaal + het boek Visual Doing krijg je bij de workshop
Kosten: EUR 275,- exclusief BTW

Programma

We bereiden onze programma’s nauwgezet voor én we passen ze aan de specifieke behoeften van elke groep aan. Globaal ziet het programma voor Let’s get visual er als volgt uit:

  1. Visual thinking, visueel communiceren en tekenen
  2. Creatieve moed & loskomen
  3. Basis tekenen met impact: wie (poppetjes) en wat (vormen, symbolen)
  4. Visueel vocabulaire bouwen
  5. Hoe nu verder: toepassingen en drempels

Trainer

Graag tot snel!