Zorg dat je de eindejaarstemplate voor 2019/2020 in je mailbox krijgt!

De Sint is weer in het land, de kerstman gluurt al om de hoek en voor je het weet is daar alweer het einde van 2019! De tijd rond de jaarwisseling is een goed moment om stil te staan en terug te kijken op het jaar.

Welk thema zou je dit jaar geven? Waar ben je het meest trots op van het afgelopen jaar? Zulke vragen beantwoorden kan lastig zijn,  maar ook heel leuk en nuttig! Ze geven je inzicht in wat je hebt bereikt en ze geven je nieuwe doelen voor het komende jaar. Het tekenen helpt je de antwoorden op de vragen te vinden, als je er zelf de woorden niet voor kunt vinden.

Om het je wat makkelijker te maken, maak ik ook dit jaar weer een eindejaarstemplate. Interessante vragen teken ik voor je uit, jij mag ze beantwoorden door ze in te vullen met woorden of nog leuker: door zelf te tekenen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag mijn nieuwste eindejaarstemplate 2019/2020 ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Voor de kerst ontvang je de template en kan je reflecteren en nieuwe doelen stellen.

Wil je een template op maat, voor je eigen organisatie? Neem dan contact op.

Hieronder vind je de templates van de eerdere jaren die ik heb gemaakt, klik op de afbeelding om ze te vergroten.

2015 / 2016

2016 / 2017

2017 / 2018

2018 / 2019