Let’s get visual – visueel denken en tekenen voor coaches en trainers

Visualiseren kan van grote waarde zijn tijdens coaching-sessies en in workshops en trainingen. Veel coaches en trainers weten niet dat zij het zelf in de vingers hebben om te visualiseren en tekenen. Bij de workshop Visueel denken en tekenen voor coaches en trainers duik je in de wereld van visual thinking, schetsen en tekenen. Je leert al luisterende, kijkende en doende hoe je visueel denken, visuele werkvormen, samen tekenen en grafische templates kunt inzetten om jouw coachpraktijk of trainingen effectiever, efficiënter en leuker te maken.

Deze workshop wil je echt doen, voor jezelf en voor iedereen die bij jou in gesprekken of sessies verschijnt. Gegarandeerd dat het impact- en plezierverhogend werkt. Vooral als je het samen met een collega doet!


Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen EUR 375,- exclusief 21% BTW.


4 sessies online + 3 maanden Jimzoo

Deze training vindt geheel online plaats. De opzet is super effectief als jij écht werk wil maken van visueel denken en tekenen. Tijdens de vier wat langere sessies online leer je de belangrijke visuele vaardigheden voor coaches en trainers. Bij Jimzoo vind je superveel extra inspiratie en oefeningen; kortom dat is de plek om jouw visuele en creatieve vaardigheden extra te oefenen, waardoor je vertrouwen in jezelf krijgt en de moed om deze nieuwe skills toe te passen in de praktijk.

  • Vier sessies van 2 uur online
  • Via ZOOM
  • Inclusief
    • toegestuurde materiaalset t.w.v. EUR 50,-
    • drie maanden toegang tot de #creativitygym Jimzoo.com t.w.v. EUR 105,-

Data in 2022

Op dit moment staat er nog geen nieuwe datum gepland. Schrijf je hier in voor de wachtlijst en je hoort het als eerste als er een workshop gepland is.


Voor wie?

Voor alle coaches, trainers en facilitators die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit individuele coachgesprekken, teamcoachingtrajecten, workshops en trainingen.


Kennis / vaardigheden

Tekentalent of tekenvaardigheid is niet nodig: ik leer je in een paar uur hoe je uit eenvoudige vormen alles wat je nodig hebt, kunt tekenen en hoe je dit er ook nog aantrekkelijk kunt laten uitzien.


Programma online

Sessie 1: visueel denken, werkvormen en tekenen
Sessie 2: jouw vocabulaire
Sessie 3: gesprekstemplates gebruiken en maken
Sessie 4: tekenen tijdens een gesprek (in een sessie)


Locatie

  • Online via ZOOM

Trainer


Hopelijk tot snel!