Let’s get visual – visueel denken en tekenen voor coaches en trainers

Visualiseren kan van grote waarde zijn tijdens coaching-sessies en in workshops en trainingen. Veel coaches en trainers weten niet dat zij het zelf in de vingers hebben om te visualiseren en tekenen. Bij de workshop Visueel denken en tekenen voor coaches en trainers duik je in de wereld van visual thinking, schetsen en tekenen. Je leert al luisterende, kijkende en doende hoe je visueel denken, visuele werkvormen, samen tekenen en grafische templates kunt inzetten om jouw coachpraktijk of trainingen effectiever, efficiënter en leuker te maken.

Deze workshop wil je echt doen, voor jezelf en voor iedereen die bij jou in gesprekken of sessies verschijnt. Gegarandeerd dat het impact- en plezierverhogend werkt. Vooral als je het samen met een collega doet!


Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen EUR 275,- exclusief 21% BTW.


4 sessies online + 3 maanden Jimzoo

Momenteel staan er geen trainingen gepland. Neem contact op voor de online en op locatie mogelijkheden in 2022 of voor een in company training.

  • Vier sessies van 2 uur online
  • Via ZOOM
  • Inclusief
    • toegestuurde materiaalset t.w.v. EUR 50,-
    • twee maanden toegang tot de #creativitygym Jimzoo.com t.w.v. EUR 70,-

Voor wie?

Voor alle coaches en trainers die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit individuele coachgesprekken, teamcoachingtrajecten, workshops en trainingen.


Kennis / vaardigheden

Tekentalent of tekenvaardigheid is niet nodig: ik leer je in een paar uur hoe je uit eenvoudige vormen alles wat je nodig hebt, kunt tekenen en hoe je dit er ook nog aantrekkelijk kunt laten uitzien.


Programma online

Sessie 1: visueel denken, werkvormen en tekenen
Sessie 2: jouw vocabulaire
Sessie 3: gesprekstemplates gebruiken en maken
Sessie 4: tekenen tijdens een gesprek (in een sessie)


Locatie

  • Online via ZOOM

Trainer


Hopelijk tot snel!