Let’s get visual – visueel denken en tekenen voor coaches en trainers

Workshop Let’s get visual – visueel denken en tekenen voor coaches en trainers

Visualiseren kan van grote waarde zijn tijdens coaching-sessies en in workshops en trainingen. Veel coaches en trainers weten niet dat zij het zelf in de vingers hebben om te visualiseren en tekenen. Bij de workshop Visueel denken en tekenen voor coaches en trainers duik je een dag in de wereld van visual thinking, schetsen en tekenen. Je leert al luisterende, kijkende en doende hoe je visueel denken, visuele werkvormen, samen tekenen en grafische templates kunt inzetten om jouw coachpraktijk of trainingen effectiever, efficiënter en leuker te maken.


Kosten

De kosten voor deze workshop van een dag bedragen EUR 275,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief materiaalset, hand-outs, lunch, koffie & thee.


Data & inschrijven

Op 1 september opent de creatieve en visuele ‘sportschool’ haar deuren. Dan worden ook nieuwe data voor deze workshop bekend. Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan op de Schetswinkel nieuwsbrief, dan komt het vanzelf langs.

Online alternatief

Wil je een online alternatief voor de workshop voor coaches en trainers, dan zou dat het volgen van 3 modules van de basisworkshop zijn, en daarna BLOK 8 en BLOK A van de verdiepingsmodules. Heb je hierin interesse, stuur dan even een bericht.


Voor wie?

Voor alle coaches en trainers die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit individuele coachgesprekken, teamcoachingtrajecten, workshops en trainingen.


Kennis / vaardigheden

Tekentalent of tekenvaardigheid is niet nodig: ik leer je in een paar uur hoe je uit eenvoudige vormen alles wat je nodig hebt, kunt tekenen en hoe je dit er ook nog aantrekkelijk kunt laten uitzien.


Programma

We bereiden onze programma’s nauwgezet voor EN we passen ze aan de specifieke behoeften van elke groep aan. Globaal ziet het programma voor Let’s get visual er als volgt uit:

  1. Visual thinking en visueel communiceren
  2. Creatieve moed & loskomen
  3. Basis tekenen met impact: wie (poppetjes) en wat (vormen, symbolen)
  4. Vertalen naar beeld
  5. Visuele mogelijkheden voor coaches en trainers, aansluiting op de praktijk
  6. Visuele ondersteuning voor gesprekken, templates
  7. Live tekenen bij gesprekken en in sessies
  8. Groot werken & presenteren

Tijdstip & locatie

  • Tijd: inlopen vanaf 9:00 uur, start programma 9:30 uur, einde programma 16:30 uur met mogelijkheid voor uitloop.
  • Locatie: Schetswinkel atelier, Raamsteeg 2 Leiden (route en parkeren)

Trainer


Hopelijk tot snel!