Visueel coachen en trainen

Visualiseren kan van grote waarde zijn tijdens coaching-sessies en in workshops en trainingen. Veel coaches en trainers weten niet dat zij het zelf in de vingers hebben om te visualiseren en tekenen. Bij de workshop Visueel denken en tekenen voor coaches en trainers duik je in de wereld van visual thinking, schetsen en tekenen. Je leert al luisterende, kijkende en doende hoe je visueel denken, visuele werkvormen, samen tekenen en grafische templates kunt inzetten om jouw coachpraktijk of trainingen effectiever, efficiënter en leuker te maken. Deze workshop wil je echt doen, voor jezelf en voor iedereen die bij jou in gesprekken of sessies verschijnt. Gegarandeerd dat het impact- en plezierverhogend werkt.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen EUR 275,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief materiaalset, hand-outs, lunch, koffie & thee. Bij de online variant vervallen de lunch, koffie & thee maar is er extra tijd voor het stellen van vragen.

1 dag op locatie

Helaas is vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona deze workshop komen te vervallen. Zodra het kan, gaan we weer plannen!

4 sessies online

 • Vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur
 • 8, 15, 22 en 29 januari 2021
 • Via ZOOM
 • Inclusief digitale hand-outs en toegestuurde materiaalset

 

Voor wie?

Voor alle coaches en trainers die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit individuele coachgesprekken, teamcoachingtrajecten, workshops en trainingen.

Kennis / vaardigheden

Tekentalent of tekenvaardigheid is niet nodig: ik leer je in een paar uur hoe je uit eenvoudige vormen alles wat je nodig hebt, kunt tekenen en hoe je dit er ook nog aantrekkelijk kunt laten uitzien.

Programma op locatie

We bereiden onze programma’s nauwgezet voor EN we passen ze aan de specifieke behoeften van elke groep aan. Globaal ziet het programma voor Let’s get visual voor coaches en trainers er als volgt uit:
 1. De kracht van visueel denken
 2. Visuele werkvormen (laat de ander tekenen!)
 3. Basis tekenen met impact: wie (poppetjes) en wat (vormen, symbolen)
 4. Vertalen naar beeld – jouw vocabulaire maken
 5. Visuele mogelijkheden voor coaches en trainers, aansluiting op de praktijk
 6. Visuele ondersteuning voor gesprekken, templates
 7. Live tekenen bij gesprekken en in sessies

Programma online

Sessie 1: visueel denken, werkvormen en tekenen Sessie 2: jouw vocabulaire Sessie 3: gesprekstemplates gebruiken en maken Sessie 4: tekenen tijdens een gesprek (in een sessie)

Locatie


Trainer


Hopelijk tot snel!