Visueel teamplan

Een nieuw jaar vraagt om een plan. Welke resultaten gaan we als team behalen, wat zijn onze speerpunten, welke mijlpalen behalen we wanneer, dat soort dingen. Maar… hoe gaan we in deze rollercoaster in vredesnaam een plan maken? Hoe concreet kunnen we worden, als de realiteit is dat de wereld er elk moment anders uit kan zien?

Stilstaan om vooruit te komen

Aafke Frederik en ik weten het wel: jullie gaan tekenen! Om te verbinden, om terug te blikken, in het nu te komen, vooruit te kijken en om jullie intenties of concrete doelen voor 2021 in een mooie visual te zetten. Ofwel: samen stilstaan om vooruit te komen. En doordat we gaan tekenen is succes én plezier gegarandeerd. Maar let op: dit zou zomaar eens verslavend kunnen werken.

Voor wie?

Deze workshop(s) zijn geschikt voor elk team dat wil terugblikken, verbinden en vooruitkijken. We hanteren een maximum aantal deelnemers van 25 in ons vaste aanbod, maar in overleg is alles mogelijk. Dus ook als je dit voor een hele afdeling van 100 of 200 personen wil doen.

Waarom?

  • Het levert verbinding in het team op.
  • De workshops zijn een training, maaksessie én teamretraite in 1.
  • Je kunt kiezen voor de maat die jouw team past: S – M – L of XL.
  • Het is ontzettend leuk én effectief.
  • Resultaat om trots op te zijn gegarandeerd.

Dit is hoe wij ‘t zien

Lees er meer over

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je:

  1. meer wil weten
  2. dit met je teamgenoten wil bespreken

Daarom hebben we een digitale flyer gemaakt met meer informatie en de mogelijkheden.

Interesse?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om te bespreken hoe dit voor jouw team zou kunnen werken. Je vindt de gegevens op de contactpagina.