Letsbreakyourproblem

Herken je dit?

Problemen, vraagstukken, knelpunten, even niet weten hoe je iets aan moet pakken. We hebben er allemaal op z’n tijd last van. En het gekke is, als je in je eentje gaat nadenken over zo’n probleem, dat het alleen maar groter wordt.
Het voelt bij alsof er een kluwen om je heen vouwt, waarin je steeds verder verstrikt raakt.

 

OK, en nu?

Hoe fijn zou het zijn, als je een over een eenduidige en heldere methode beschikte, die je helpt bij het ontrafelen van je probleem? Niet een methode, die direct leidt tot een oplossing (want daar is soms wat meer tijd voor nodig).
Wel een methode, die je vraagstuk ontrafelt, helder maakt, analyseert, waardoor de weg naar de oplossing zich langzaam ontvouwt…

 

Wat leer ik?

Dat leer je bij ons, in 1 dag. Met de workshop Let’s Break Your Problem krijg je alle ins en outs aangereikt, waarmee je je eigen vraagstuk kunt identificeren en analyseren. En, niet onbelangrijk, je zet de eerste stap naar het oplossen van je vraagstuk!

 

Wat is mijn resultaat?
Je gaat naar huis met een heldere blik, je weet wat je vanaf morgen moet doen, om je vraagstuk aan te pakken. De wereld ziet er een stuk helderder uit.

 

Ons geheim?
Het toepassen van visuals bij het analyseren van je vraagstukken!

 

Wie zijn wij?
Wij zijn Mireille Beumer en Inge de Fluiter, beide gestudeerd aan de TU Delft en een passie voor visuals. Het structureren van je vraagstukken met visuals, gecombineerd met een pragmatische en analytische benadering, leidt tot de unieke uitwerking van de workshop Let’s Break Your Problem

 

Praktisch

  • Deze workshop kan worden aangevraagd voor teams en groepen.