Deelnemen aan tekenen in de jeugdzorg

We gaan (bijna) beginnen!

Wat te gek dat je – samen met zo’n 200 anderen – meedoet aan de GRATIS wake-up workshop tekenen in de jeugdzorg. Heb je papier en stift of pen klaarliggen? Of in elk geval iets waarmee en iets waarop je kunt tekenen?
Hieronder vind je de link naar de Teams bijeenkomst en een stap voor stap uitleg hoe je via je browser kunt deelnemen.

LET OP | Werk je binnen CITRIX of een andere beveiligde werkomgeving? Kopieer deze link in een browser buiten je beveiligde werkomgeving. Of kopieer de link rechtstreeks in MS Teams als dat programma al op je computer staat.

Je kunt bovenstaande link elk moment dat je wil gebruiken om te testen of het lukt om deel te nemen. Vanaf dinsdag 25 augustus 19:45 zijn wij er om je ‘binnen’ te laten.


Stappenplan deelname via browser

  • Stap 1: kopieer deze link en open een browser (Chrome, Internet Explorer, …) BUITEN de beveiligde omgeving van je organisatie.
  • Stap 2: plak de link in de adresbalk van je browser
    (Krijg je de pop-up zoals afbeelding 1, kies dan ‘doorgaan in deze browser’)
  • Stap 3: klik op ‘Deelnemen op het web’ (afbeelding 2).
  • Stap 4. je browser opent een scherm waarin je jouw naam kunt intypen, je microfoon kunt uitzetten en vervolgens kunt klikken op ‘Nu deelnemen’. Als je niet in beeld wil verschijnen, zet dan ook je video/camera uit voor je op ‘Nu deelnemen’ klikt.
Afbeelding 3.
Afbeelding 2.
Afbeelding 3.

We zijn benieuwd…

Voel jij je na de workshop zoals het poppetje in deze afbeelding? We sturen je achteraf een korte evaluatie waarin je dat kwijt kunt. Veel plezier!


Achtergrondinformatie

De afgelopen 5 jaar hebben wij – Marjan Besemer van het Expertisecentrum William Schrikker en Inge de Fluiter van Schetswinkel – honderden mensen uit de jeugdzorg laten ervaren hoe effectief tekenen kan zijn. We horen steevast terug “Met deze tips kan iedereen tekenen, zelfs ik!”.

Niet alleen het nut van tekenen verankert zich in de harten van deelnemers, ook het plezier en de extra creativiteit die ze kwijt kunnen in hun werk, spelen een belangrijke rol.